fbpx

Vad är på gång på Hilti Stockholm?

Det är ibland svårt att hänga med i vad som är på gång på klubben. Samlar här nedan några viktiga händelser inför och under sommaren.
Vi har fått ihop ett sommarschema! Lunchpassen löper på under hela sommaren och det kommer att vara ett pass per kväll. Ett detaljerat schema, dag-för-dag, publiceras inom kort.
Innan sommaren får vi besök och träningen kommer att hållas av Jason Gagnon mellan 3-12 juni. Jason är svartbälte under Rubens Charles “Cobrinha” och en av de bästa kanadensiska grapplers i sin generation. Han har titlar som American Nationals och European Open (IBJJF).
Läs mer här: http://www.hiltibjj.org/?p=508
Den 9-12 juni är det även seminarium/träningsläger på Hilti BJJ Estonia. Hilti Stockholm betalar deltagande för sina medlemmar.
Hilti Estland och Robert Tomingas arrangerar ett träningsläger i Estland den 9-12 Juni. Det är fyra svartbälten från olika team som kommer att hålla i träningen
Läs mer här: http://4blackbelts.com
Den 18 juni är det seminarium Chris Haueter i Eskilstuna. Hilti Stockholm betalar deltagande för alla sina medlemmar och vi är ett gäng som planerar att åka. Chris Haueter är svartbälte under Rigan Machado. Han är känd sin för banbrytande undervisningsstil.
Läs mer här: http://www.hiltibjj.org/?p=497
Mot slutet av sommaren är det träningsläger i Berlin och sedan drar höstterminen igång den 22 augusti tätt därpå är det träningsläger i Finland. Våra träningsläger är alltid gratis och vi uppmanar så många som möjligt att delta. Direkt efter sommaren sker det andra fystestet för 2016.
Det är allt fler som intresserar sig för att tävla och satsa mer fokuserat på träning för tävling. Föreningen understöder detta på bästa sätt. Inte minst finns det alltid budget för att hyra minibussar. Det är även så att när någon frågar svarar vi ALLTID: Låt oss undersöka möjligheten! Sedan kollar vi av mot budget och ger ett svar.
Vi har även utarbetat mer riktat stöd till de som satsar – något som kommer att presenterar mer ingående under hösten och tar fart under 2017.
Seminarieverksamheten kommer att löpa på under hösten och som alltid finansieras den av medlemsavgifter och ingår i ordinarie träningsavgift. Som alltid bjuder vi in alla andra Hiltiklubbar med erbjudande om att låta sin medlemmar delta.
// Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *