fbpx

Om oss

Om oss

Hilti BJJ Stockholm är en intresseförening med grund i Brasiliansk Jiu-Jitsu och Submission Wrestling. Träningen omfattar barn, ungdomar och vuxna. Närmaste station till oss är Linde/Globen, promenaden tar ca 5 minuter.

Klubben har sin grund i mitten på 1990-talet och det är många som var med redan då som fortfarande är aktiva. Vi har idag ett stort antal personer som har svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Sedan 2003 är vi medlemmar i riksidrottsförbundet.

Träningslägren utgör en hörnsten i vårt träningsår. Genom dem får vi regelbundet utbyte med andra Hiltiklubbar och bra sparring. Vi har träningsläger i Sverige, Finland och Tyskland varje år. Träningsläger är alltid gratis för medlemmar.

En annan hörnsten är våra seminarium och seminarieveckor. Då tar vi hit väletablerade externa instruktörer från olika delar av världen. Dessa sköter då träningen under den tid de är här. Några av de som vi bjudit in de senaste åren är; Marcos Tinoco, Jake MacKenzie, Ram Ananda, Shanti Abelha, Bernardo Faria, Keenan Cornelius, Francisco Sinistro Iturralde, Pedro Duartre, Isaac Doederlein, Jonathan Thomas, Venla Luukonen, Jason Gagnon mfl. Seminarierna är alltid gratis för medlemmar.

Besök gärna Hilti BJJ:s huvudorganisation Hilti BJJ org.

Viktiga dokument
Stadgar

Hygien och kontaktsporter

Autogiroavtal

Uppsägning autogiro