fbpx

Terminsstart den 5e augusti vuxna! Barn och ungdomar 12e augusti!

Den 5e augusti drar vi igång nya terminen för vuxna och för ungdomar och barn startar terminen den 12e augusti. Inskrivning för nya medlemmar hela augusti.
Ungdomar
Ungdomar mellan 13 år och 15år (högstadiet) tränar mellan 1730 och 1830 måndagar, onsdagar och torsdagar. Från 14 år kan man också delta på reguljära pass.
Basicpass
Det blir basic pass för nya medlemmar tisdagar och torsdagar samt söndagar. Här kan såklart även de som tränat längre men vill slipa på grunder delta.
Reguljära pass
Reguljära pass sker varje vardag både lunch och kväll.
Barn och ungdomsträningen startr 12augusti.
Är du ny, kontakta Jonny Larsson via facebook, han ansvarar för kölistan till träningen!
BJJ Barngrupp 1: 5 – 6 år (Grupp 1 tränar tillsammans med sin förälder)
BJJ Barngrupp 2: ca 7>9 år (från lågstadie)
BJJ Barngrupp 3: ca 10>12 år (från mellanstadie)
Tjejer
Vår satsning på tjejer och kvinnor fortsätter och första terminen som ny tränar tjejer/kvinnor gratis (Ålder från 14- år). Ni som började förra terminen betalar halva ordinarie avgift för vårterminen. Från termin 3 gäller fullt pris.
Seminarier
Våra seminarier fortsätter. Så snart bokningarna är klara lägger vi upp information. Seminarieveckor är även i vår kostnadsfria för våra medlemmar och ingår i terminsavgiften.
Vi planerar för träningsläger och tävlingssatsningar tillsammans med andra HILTI-klubbar i Sverige och internationellt. I höst sker träningsläger den 12 Oktober i Åbo!
Varmt välkommen i träning till
Hilti BJJ Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *