fbpx

Höstterminen på Hilti BJJ Stockholm 2016 – med start den 22 Augusti

Måndagen den 22 augusti börjar höstterminen på Hilti Stockholm. Är du sugen på ett tjuvstarta är det redan nu är full verksamhet på klubben.
Sommarschema finner du här >>>
Höstens schema
Höstens schema ser ut som vanligt med lunchpass och flera olika kvällspass med Gi och NoGi/SW. Barn, ungdom, vuxna, nybörjarpass.
Höstschema finner du här >>>
Seminarium med externa instruktörer
Vi fortsätter med seminarier och siktar på tre seminarieveckor under hösten. först ut är en seminarievecka med Francisco SINISTRO Iturralde. Och som vanligt ingår alla seminarium i träningsavgiften.
Läs mer om det här >>>
Träningsläger
Vi kommer att arrangera ett Hilti ADCC träningsläger den 17-18 september som riktar sig till de som tränar för tävling och tävlar aktivt. Hilti ADCC Träningslägren riktar sig till alla som tränar på en Hiltiklubb och ingår i träningsavgiften.
Läs mer om det här >>>
Sedan ligger nästa ordinarie Hilti träningsläger den 29 oktober i Finland. Träningslägren riktar sig till alla som tränar på en Hiltiklubb och ingår i träningsavgiften.
Läs mer om det här >>>
Satsning på att få fler tjejer att träna Brasiliansk Jiu-Jitsu
Vi erbjuder alla tjejer att träna gratis den första terminen. Med börja nu hösten 2016.
Läs mer om det här >>>
Fystester 

Onsdagen den 24 augusti kör vi fystest 2 för 2016. Fystesterna riktar sig till dig som vill få mer kunskap om din fysiska status och är en del av de träningsprogram som vi erbjuder våra medlemmar. Mer information i lokalen. Fystest Nr 3 sker i december.
Tävlingssamordning
Tävlingssamordningen är i god fas och som vanligt finns budget för minibussar, bidrag etc.
Varmt välkommen till en höst med full fart.
Hilti BJJ Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *