fbpx

BÖRJA TRÄNA – HÖSTTERMINSSTART DEN 13 AUGUSTI

Den 13e augusti drog vi igång nya terminen. Verksamheten löper på som tidigare med en stor mängd pass, lite nytt också.
Första veckan inleder vi med en seminarievecka med Andrew Laxa en av tränarna på vår syskonklubb HILTI i Enköping. Därför ser framför allt kvällspassen lite annorlunda ut denna första vecka.
Schema finner du här: http://www.hiltibjj.com/schema/
Priser och registering finner du här: http://www.hiltibjj.com/borja-trana/
För dig som är ny:
Det blir en nybörjarstart(basic) med nybörjarträning på tisdagar och torsdagar. Som nybörjare är du även varmt välkommen på alla andra pass också. Inte minst 20:00 passen.
Bar och ungdomar:
Barngrupperna ser ut som följer. De olika grupperna har olika inriktning och fokus beroende på ålder och mognad. Stort fokus läggs på allsidig träning med alltid med fokus på BJJ men utan att bortse ifrån motoriska grundfärdigheter.
Grupp 1: 5-6 år
Grupp 2: 7-8 år
Grupp 3: 9-11 år
Grupp 4: 12-14 år
Det är högt tryck på barn grupperna och kösystem tillämpas.
Tjejer:
Vår satsning på tjejer och kvinnor fortsätter och första terminen som ny tränar tjejer/kvinnor gratis (Ålder från 14- år). Du som började förra terminen betalar halva ordinarie avgift för vårterminen, är du på termin 3 betalar du full träningsavgift. Vi har både passer för bara tjejer samt blandade pass.
Plats
Vi finns på Veterinärgränd 6: https://goo.gl/maps/VCD5HWPmdvA2
Kommunalt är det 10 minuters promenad från Gullmarsplan, sex minuter från Globen eller fyra minuter från tvärbanestation Linde. Med bil är det både tillgängligt och gott om parkering.
Träningsläger
Träningsläger för vuxna är i höst i Åbo 13e oktober.
Seminarier
Under hösten har vi spännande seminarier planerade. Vi inleder med Andrew Laxa redan första veckan. Seminarierna är alltid gratis för medlemmar hos HILTI Stockholm och är en del av träningen.
Varmt välkommen i träning på Hilti BJJ Stockholm
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *