fbpx

Akadami Nord och Storfors MMA blir en del av Hilti

Hilti växer så det knakar. Det är oerhört roligt med det intresse som finns ute i landet men även i andra länder för Hilti. Det är kul att bli fler.
Det ger även större möjligheter för oss alla som gillar BJJ, Submission Wrestling och MMA. Vi har idag en struktur och kultur där vi arrangerar träningsläger. Dessa är alltid kostnadsfria för alla som tränar på en Hiltiklubb.
De senaste åren har vi även fått fart på en seminarieverksamhet. Här står Hilti Stockholm för lejonparten av kostnaden men bjuder in alla andra klubbar att delta mot en exceptionell låg kostnad.
Det som förenar dessa föreningar är ett brinnande intresse för kampsport, men det handlar även om vänskap, gemensamma värderingar och mål. Alla klubbar är egna ideella föreningar som styr helt och hållet över sig själva. Vi delar glädjen till sporten.
Akademi Nord drivs i dag bland andra av de väl meriterade Venla Luukkonen och Hanna Hirvonen som som båda har svart bälte. Storfors MMA har sedan en tid haft ett nära samarbete med Hilti i Karlstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *