fbpx

Sommarträning from 15 juni!

Hej kära medlemmar! Vi kan med glädjande besked meddela att vi från och med den 15/6-2020 kommer öppna upp klubben igen för våra Hilti Stockholms medlemmar. Vi kommer ha två alternativ av träning dessa får dock INTE blandas. Vi kommer för tillfället inte ta in några nya medlemmar under sommaren och inte heller ha öppet för andra klubbar förutom Hilti stockholm, detta för att minimera risken för smitta. Vi följer och uppdaterar oss kring nya riktlinjer från både Folkhälsomyndigheten, RF och SBJJF, Vid nya riktlinjer pga COVID-19 kan förändringar i schemat göras. All träning sker under eget ansvar, skulle en negativ samhällsutveckling ske pga COVID-19 eller att träningsupplägget missbrukas förbehåller vi oss rätten att stänga verksamheten på kort varsel.

Första alternativet är öppna pass som kommer vara ett dagpass som är mellan 10-11 och ett kvällspass som är mellan 18:00-20:00 mån-fre, sedan kommer de även finnas ett pass på söndagar kl: 17:00-19:00.

Öppna pass är enbart för medlemmar som är med i Hilti Stockholm. Öppna pass innebär att tränaren som kommer är ansvarig för att dessa kriterier hålls på, vid misstanke om annat kan ev stängning av de passet:

Fullt frisk (inga förkylningssymtom eller annan typ av sjukdom/utslag)
Betalat terminsavgiften och kan checka in sig i gymcontrol för spårbarhet.
Att städning* måste ske efter tränat pass här hjälper även medlemmar till att städa, Vi rekommenderar att man även innan passet torkar av mattan.
Att alla inklusive de som tränar i gymmet har gått 30 minuter innan nästa pass.
Att alla medlemmar tvättar händerna i tvål och vatten i minst 30 sekunder.
Om en medlem som varit med på öppna pass skulle bli sjuk är de viktigt att detta kommer fram till tränaren som är ansvarig för att han/hon ska kunna meddela styrelsen.
Max antal deltagare är 30 personer

Andra alternativet är s.k Hubbar Hubbar är enbart för medlemmar som är med i Hilti Stockholm

Hubbar innebär att:
Det får max vara 4 personer i en hubb (vilka som är med i hubben väljer medlemmarna själva men man får inte va mer än 4 st och måste vara medlemmar i Hilti Stockholm)
Vilka medlemmar som kommer höra till hubben meddelas till styrelsen vid första bokningen av lokal.
Alla som är med i hubbar måste betala terminsavgift och checka in i gymcontroll.
1 medlem i hubben ska ha tränat minst 1 år i klubben och de är han/hon som blir Hubb ansvarig.
1 person per hubb är ansvarig för att:
– lokalen bokas via styrelsen där man önskar tid och datum
– han/hon har även ansvar för att städa* lokalen innan och efter passet, här hjälper hela hubben till.
– att alla i hubben har betalat terminsavgiften och kan checka in i gymcontroll
– att alla är ute från lokalen senast 30 minuter innan träningstiden är avslutad.
– Om någon i hubben blir sjuk är de viktigt att den ansvariga meddelar styrelsen.

Dessa 4 personer får inte träna på öppna pass samtidigt som man tränar i en hubb, och dom får inte byta eller hoppa mellan hubbar. Om 1 person väljer att gå över till öppna pass får han/hon inte gå tillbaka till hubb systemet. Om 1 person eller fler blir sjuka inom hubben får hela hubben vara hemma i 2 veckor.

*Städning innebär: Desinficera dörrhandtag till lokalen, toaletter, omklädningsrum, bord och stolar, handfat och dusch kranar, mattan, gymredskap och om brottardocka eller annat redskap på mattan används att dessa desinficeras också.

Hälsningar styrelsen