fbpx

På Submission wrestling passen i schemat tränar alla nivåer utan gi, i shorts och rashguard. Nya som rutinerade, unga som gamla och tjejer och killar. Passen kan innehålla bland annat nedtagningar, positionsträning, situationsträning, principgenomgångar, lås och stryp. Passen är fokuserade på teknik och sparring och är strukturerade för att driva kunskapen framåt för alla i gruppen.

Submission wrestling är en kampsportsform som fokuserar på grappling och submission-tekniker för att ta ner och kontrollera motståndaren på marken. Det är en form av brottning utan slag eller sparkar och syftar till att få motståndaren att ge upp genom att utföra en submission-teknik som tvingar dem att ge upp eller riskera skada.

I submission wrestling tillåts en rad olika tekniker, inklusive kast, takedowns, lås och strypningar. Dessa tekniker utförs vanligtvis på mattan och målet är att få motståndaren att ge upp genom att utföra en submission-teknik.

Submission wrestling är en vanlig träningsform inom MMA (Mixed Martial Arts) och har också egna tävlingsformat. Det är en krävande sport som kräver styrka, uthållighet och teknisk skicklighet.

Submission wrestling har blivit populärt runt om i världen, både som en kampsport och som en form av fysisk träning.