fbpx

BJJ Barnträning

Barnträning i BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) är en träningsform som är utformad för att lära barn de grundläggande teknikerna i BJJ samtidigt som de utvecklar styrka, uthållighet och självförtroende. BJJ är en kampsport som fokuserar på markkamp, grepp och submission-tekniker. Vi har en tydlig barn och ungdomspolicy som beskriver vår verksamhet och vårt upplägg, ta gärna del av den på plats i lokalen.

Barnpassen på klubben är anpassade efter 3 åldergrupper. Passen är anpassade efter barnens och de olika åldrarnas förutsättningar för att träningen ska vara så givande som möjligt. Barnträning i BJJ kan vara både roligt och utmanande för barnen. Tränarna skapar en träningsmiljö där barnen kan utvecklas och ha kul samtidigt som de lär sig viktiga färdigheter och egenskaper som kan hjälpa dem i livet utanför träningslokalen.

  • BJJ Barngrupp 1: 5 – 6 år (Grupp 1 tränar tillsammans med sin förälder)
  • BJJ Barngrupp 2: ca 7>9 år (från lågstadie)
  • BJJ Barngrupp 3: ca 10>12 år (från mellanstadie)

Övergång mellan grupper sker på hösten, samtidigt som övergång i skola sker.

Barnträningen är väldigt populär så därför har vi kö till en del av barngrupperna. Om ert barn inte tränat hos oss tidigare e-posta då Jonny på följande e-postadress för att anmäla er till barnträningen: info[a]hiltibjj.com ni får då svar om det finns plats direkt eller om barnet satts i kö.

Passen kan innehålla bland annat nedtagningar, positionsträning, situationsträning, principgenomgångar, lås och stryp. Passen är fokuserade på teknik och sparring och är strukturerade för att driva kunskapen framåt för alla i gruppen.

Se schemat för aktuell grupp! Till schemat