fbpx

Avtal om ny lokal i hamn

Vi har nu slutit avtal som en lokal på 450 kvm som ligger på Veterinärgränd 6 i Årsta.
Lokalen ligger fem minuters promenad från Gullmarsplans tunnelbana och fem minuter ifrån Globens tunnelbanestation samt ca fyra minuters promenad för tvärbanestation Linde. Det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen. Den som åker bil tar sig lätt upp ur Årstatunnel och lokalen är därmed tillgänglig för de som kommer med bil både från Söderort, Nacka och Norrort.
Mattan kommer att bli upp om ca 300 kvadratmeter, två omklädningsrum och ett kök. Lokalen är på det sättet mer yteffektiv än vår nuvarande lokal. Den ligger ett halvplan ner och har fönster längst den ena långsidan.
Vi får tillträde innan sommaren och under sommaren kommer renovering att ske. Flytten är beräknad att ske mot slutet av höstterminen och vår målsättning är att den kan ske utan avbrott i verksamheten.
Det har varit en lång och envis kamp för att hitta en lokal i området. Och det skall erkännas att det varit både svårt och nervöst. Vi i styrelsen är lättade över att detta nu är löst och vi är även stolta över det stora arbete vi lagt ned.
Verksamheten med fokus på BJJ och SW fortlöper med såväl barn, ungdom, motionär och elitträning. Under processen har vi fått ett närmare samarbete med framförallt idrottsförvaltningen Stockholms stad. Något som vi på flera sätt är tacksamma för och kommer att ha gagn av i framtiden. Vi uppskattar fastighetsägarens professionella bemötande.
Styrelsen arbetar nu med en projektplan för att flytten skall bli så smidig som möjligt. Vi kommer att behöva stöd av alla medlemmar och alla kan hjälpa till att bygga vidare på vår idrottsgemenskap.
Vänligen
Styrelsen Hilti BJJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *